Grad Tuštanj

Kdo smo

Naš spletni naslov je: http://gradtustanj.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Kontaktni obrazci

Ko pošljete vprašanje preko kontaktnega obrazca zberemo vaše ime in email naslov, da vam lahko odgovorimo. Ti podatki so uporabljeni samo, da vam odgovorimo in ne bodo nikoli uporabljeni za tržne namene.

Piškotki

Vgrajena vsebina iz drugih strani

Objave na tej strani lahko vključujejo vgrajeno vsebino iz drugih strani (videi, slike, članke..). Med temi strani so lahko Facebook, Twitter, Youtube itd.. Vgrajena vsebina iz drugih strani deluje enako kot če bi obiskali tisto stran.

Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vključijo dodatno sledenje tretjih vsebin in kontrolirajo vašo interakcijo z vgrajeno vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na tisti strani.

Statistika

Uporabljamo Jetpack Statistics za sledenje obiskov te strani. Jetpack Statistics uporablja piškotke za zbiranje teh podatkov. Statistični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran in njeno delovanje z zbiranjem informacij o njeni uporabi. Pravilnik o zasebnosti vtičnika Jetpack podjetja Automattic preberite na tem naslovu.

Zbirani podatki so maskirani in predelani anonimno z izklopljenim deljenjem. Ne zbiramo niti ne vidimo nobenih osebnih informacij kot so ime, email naslov ali IP naslov.

Pravilnik o piškotkih

Piškotki v uporabi na tej strani

Piškotki in kako vam koristijo

Naša spletna stran uporablja piškotke, tako kot večina spletnih strani, da pomagajo zagotoviti najboljšo možno izkušnjo obiska spletne strani. Piškotki so majhne besedilne datoteke postavljene na vaš računalnik ali mobilni telefon ko brskate po spletnih straneh.

Naši piškotki nam pomagajo:

 • Da spletna stran deluje pravilno
 • Izboljšati hitrost in varnost spletne strani
 • Vključiti deljenje spletne strani v socialna omrežja kot Facebook
 • Izboljševati delovanje spletne strani

Piškotkov ne uporabljamo za:

 • Zbiranje osebnih podatkov
 • Zbiranje občutljivih podatkov
 • Posredovanje podatkov v trženje
 • Posredovanje podatkov tretjim osebam

Več o piškotkih si lahko preberete spodaj.

Izdaja dovoljenja za uporabo piškotkov

Če imate v vašem brskalniku piškotke vklopljene in nadaljujete z obiskom naše spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.

Več o naših piškotkih

Piškotki za delovanje spletne strani

Naši piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo obvezne piškotke. Teh piškotkov ni mogoče izkopiti, preprečite jih lahko edino če ne uporabljate strani ali izklopite piškotke v vašem brskalniku.

Funkcionalnost tretjih oseb

Naša stran, kot večina strani, vključuje funkcionalnost zagotovljeno od tretjih oseb. Pogost primer je vgrajen Youtube video. Naša spletna stran uporablja slednje:

 • Vgrajene Youtube videe
 • Vgrajene Google Zemljevide

Onemogočanje teh piškotkov bi prekinilo delovanje teh funkcij ponujenih od tretjih oseb.

Anonimni piškotki statistike obiskov

Uporabljamo piškotke za zbiranje anonimne statistike števila obiskov, vrsto operacijskega sistema (Windows, Android, Mac za pomoč pri določitvi napak in odpravljanja le teh), koliko časa nekdo obiskuje stran, katero stran si ogleda itd. To nam pomaga nenehno izboljšanje spletne strani. Ti piškotki nam tudi povedo, anonimno, iz katere strani je nekdo prišel (Facebook, Google..).

Uporabljamo:

 • Jetpack Statistics